В Тернополі сергій Надал передав батальйону територіальної оборони військово-польове спорядження

В Тернополі сергій Надал передав батальйону територіальної оборони військово-польове спорядження

30.05.14 13:43 0 716
Міський голова Тернополя Сергій Надал спільно з Автомайданом та Самообороною майдану Тернополіщини передали особовому складу батальйону територіальної оборони військово-польове спорядження на суму 100 тис. грн.

За ці кошти придбали спальники, каремати та встановили сигналізацію на територію батальйону, який на даний час базується на території колишньої тернопільської артилерійської бригади на вул. Дубовецькій, 1.

« Україна переживає особливо складний час. Наші військові, які несуть службу у батальйоні територіальної оборони, потребують допомоги. Спільними зусиллями міської ради, благодійного фонду «Карітас», Автомайдану, Самооборони майдану Тернопільщини ми передали особовому складу батальйону необхідне військово-польове спорядження. Дякую усім за допомогу», - зауважив очільник Тернополя.

Сергій Надал подякував військовим за патріотизм, стійкість, відданість та готовність захищати Україну кожного дня та кожної години.

«Завдяки вашим зусиллям над Тернополем мирне небо і ми надіємося, що й над іншою частиною нашої держави українці вже найближчим часом зможуть відчути дух свободи», - додав міський голова.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: 30 травня 2014: іменинники, ...

КОМЕНТАРІ