На Тернопіллі в ТНЕУ відзначили День Навчально-наукового інституту міжнародних економічних відносин ім. Б.Д. Гаврилишина

На Тернопіллі в ТНЕУ відзначили День Навчально-наукового інституту міжнародних економічних відносин ім. Б.Д. Гаврилишина

30.05.14 19:09 0 815
Заступник голови Тернопільської облдержадміністрації Леонід Бицюра взяв участь у святкуванні Дня навчально-наукового інституту міжнародних економічних відносин ім. Б.Д. Гаврилишина, яке відбулося в ТНЕУ.

Заступник голови області подякував студентам університету за активну життєву позицію, за участь у розвитку міста та області, а також запросив до співпраці.

«Ми готові підтримувати ваші ідеї та втілювати в життя ваші наукові розробки, – наголосив Леонід Бицюра. – Адже тільки завдяки ефективній співпраці з науковцями нашого краю та кадровим потенціалом, який є в кожному університеті, ми можемо вийти на новий рівень розвитку області. Пам’ятайте слова вашого патрона Богдана Гаврилишина, що лише молодь здатна змінити країну».

За високий рівень проведення публічно-інформаційних заходів з питань європейської інтеграції України та міжнародної економіки, активну участь у відзначенні Дня Європи в Тернопільській області Леонід Бицюра вручив подяку голови Тернопільської обласної державної адміністрації Олега Сиротюка колективу навчально-наукового інституту міжнародних економічних відносин ім. Б.Д. Гаврилишина.

Довідка: Навчально-науковий інститут міжнародних економічних відносин ім. Б.Д.Гаврилишина створено 1 грудня 2013 року у складі Тернопільського національного економічного університету на базі провідних факультетів, що реалізують міжнародні освітні програми.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: З початку року мешканці ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ