Тернопілля: газовики області беруть участь у спартакіаді

Тернопілля: газовики області беруть участь у спартакіаді

30.05.14 08:03 0 878
29 травня, на центральному стадіоні Тернополя урочисто відкрилася ХХІХ спартакіада серед працівників газових господарств області та Х спартакіада серед дітей працівників газових господарств.

Учасники пройшли урочистою ходою та запалили вогонь спартакіади.

Із відкриттям змагань працівників газового господарства області привітав голова обласної ради Василь Хомінець. «Від себе особисто та від імені обласної ради вітаю вас із спортивним святом! Так, у державі зараз складна і політична, і економічна ситуація. Але життя триває, і тішить те, що товариство «Тернопільгаз» навіть у цей скрутний час дотримується своїх традицій і вже двадцять дев’ятий раз проводить спартакіаду серед своїх працівників, – наголосив Василь Хомінець. – Більше того, залучає до спорту і підростаюче покоління. Чудовий приклад для наслідування іншим підприємствам. Бажаю усім вам спортивних досягнень та високих результатів. Нехай перемагає сильніший».

Участь у спартакіаді бере 190 дорослих та 80 дітей з різних районних газових господарств Тернопільщини. Переможці будуть нагороджені кубками та грамотами.

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: На території ...
Наступна новина: У Волинській області перший ...

КОМЕНТАРІ