На Хмельниччині голова облдержадміністрації привітав випускників

На Хмельниччині голова облдержадміністрації привітав випускників

31.05.14 08:35 0 771
Свято Останнього дзвоника для Старокостянтинівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 7 цього року особливе - це 30 ювілейний випуск. тут вирував дух юності, краси і мудрості, але кожен відчував присмак смутку, бо дзвоник востаннє продзвенів для 22 випускників. На свято завітав випускник школи, а нині голова обласної державної адміністрації Леонід Прус.

«У ці дні не лише весна хизується своїми здобутками, а й уся шкільна родина з гордістю переглядає пережите і досягнуте у шкільному житті. Учням школи є чим пишатися, адже вони натхненно і творчо йшли до спільної мети. Для когось цей рік був найпершим, найнезабутнішим, для когось – черговий і звичайний, а для випускників - рік останній! Щиро вітаю вас із цією подією у житті, зичу успішно скласти усі екзамени і вступити у ті заклади, які ви обрали. Впевнено крокуйте по життю, примножуючи знання, які отримали у школі, і вдосконалюйтеся», - сказав голова обдержадміністрації під час вітальної промови. Особливі слова звучали на адресу педагогів, які навчали дітей доброму, вічному, мудрому, щодня даруючи їм частинку свого серця.

На згадку про сьогоднішній день Леонід Прус подарував для шкільної родини цінний подарунок.

У школі цінують свої традиції - учнів, які мають високі досягнення у навчанні, переможців предметних олімпіад, конкурсів, змагань нагородили відповідними дипломами та грамотами.

Учні школи поклали квіти до пам’ятника загиблим воїнам у роки Великої Вітчизняної війни, вшанували хвилиною мовчання пам’ять героїв Небесної сотні.

Останній дзвінок пролунав кольорами сонця, світла, життя, честі, істини, свободи.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Відбулось зростання ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ