На Хмельниччині аби діти були щасливі

На Хмельниччині аби діти були щасливі

31.05.14 14:17 0 839
Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей - прекрасне свято радості та надії. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край.

День захисту дітей – це не тільки веселе свято для самих дітей, це і нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, щоб усі діти росли щасливими, вчилися, займалися улюбленою справою і в майбутньому стали хорошими батьками і громадянами своєї країни.

Особливої актуальності воно набуває для тих маленьких громадян країни, які позбавлені батьківської ласки та любові. Тому перед владою стоїть досить важлива місія аби створити дітям такі умови, які наближенні до сімейних.

В переддень цього чудового свята для маленьких вихованців Хмельницького центру соціально-психологічної реабілітації дітей «Подолянчик» відбулася надзвичайно важлива подія. Адже за сприяння обласної державної адміністрації та патронату УМВС України у Хмельницькій області відбулося урочисте відкриття щойно побудованого спортивного майданчика. Участь у цьому святковому заході взяли перший заступник голови облдержадміністрації Олександр Симчишин та начальник УМВС України у Хмельницькій області Олександр Розізнаний.

Олександр Сергійович, звертаючись до дітей, побажав їм невичерпної енергії та наснаги, коли вони будуть відвідувати спортивний майданчик, тим самим покращуючи свій фізичний і психоемоційний стан. Також виконав приємну місію та подарував від імені обласної державної адміністрації та обласної ради вихованцям цього закладу комп’ютер.

В урочистій обстановці поважні гості перерізали стрічку новозбудованого спортивного майданчика.

На знак вдячності, вихованці цього дитячого закладу подарували гостям частинку своїх умінь та талантів завдяки концертній програмі. Посадовці були вражені тим теплом в очах дітей, які вдячні за те, що вони не самі у цьому світі, а мають міцне плече підтримки з боку органів державної влади.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: 01.06 у Житомирі до Дня ...

КОМЕНТАРІ