Львів на вихідні. Афіша

Львів на вихідні. Афіша

31.05.14 09:34 0 790
Дощі дощами, а ми за крок до літа, яке пахнутиме стиглими яблуками, соковитими вишнями-черешнями, яке манитиме до води. Люди починають розслаблятися і мріяти про відпустку. Найкраща це пора, звичайно, для малечі, у якої канікули. Не дивно, що перший день літа – це їхній день. Тому 1 червня згадайте, як добре бути маленьким, як добре вірити у дива, і як добре вміти їх робити. Тому вперед до веселих забав і дрібних пустощів на вихідні! РЕПЕРТУАР НА ОСТАННІЙ ДЕНЬ ВЕСНИ

У Львівській філармонії триває фестиваль «Віртуози», який у суботу о 20.30 подарує концерт «4х4: від класики до джазу».

Львівська опера в останній день травня кличе о 18.00 на оперу «Флорія Тоска».

Драмтеатр ім. Лесі Українки о 18.00 покаже «Лісову пісню».

Театр Курбаса о 19.00 кличе на «Амнезію, або Маленькі подружні злочини».

Перший український театр для дітей та юнацтва покаже о 14:00 «Русалоньку», а о 18.00 «Вільні метелики».

А театр «І люди, і ляльки» о 12.00 покаже «Хто сказав «няв». РЕПЕРТУАР НА ПЕРШИЙ ДЕНЬ ЛІТА

Львівська філармонія о 18.00 подарує на «Віртуозах» концерт ансамблю ансамбль ARSIS, а о 19.30 – концерт до 200-річчя з дня народження месьє Сакса.

Львівська опера розпочне гарячу пору року опівдні оперою «Наталка Полтавка». О 18.00 також відбудеться балет «Лебедине озеро».

Театр ім. М. Заньковецької покаже о 18.00 виставу «Ісус, син Бога живого».

У Першому українському театрі для дітей та юнацтва відбудеться спектакль опівдні «О восьмій вечора на Ковчезі», а о 18.00 – «Веселі метелики». О 15.00 театр святкуватиме Міжнародний день захисту дітей.

А театр «І люди, і ляльки» о 12.00 та о 14.00 запрошує на виставу «Лелеченя і опудало». ЦИРК

У цирку 1 червня закінчується програма «Знай наших». Останні вистави відбудуться у суботу о 16.00 та у неділю о 12.00. МУЛЬТИКИ

«Лісовий патруль». З національного заповідника викрадають головне його надбання – орла рідкісної породи. Але при викраденні вдається врятуватися його пташеняті. Патрульна машина Плодді разом з вірними друзями поспішає на допомогу. Вони повинні з’ясувати, хто ж цей підступний викрадач, ще й доглянути за малюком, поки не знайдеться його мама.

НОВИНКИ

«Чаклунка» (фентезі, бойовик, трилер, драма, мелодрама, детектив). Юна чарівниця Малефісента вела відлюдькувате життя в зачарованому лісі, оточена казковими істотами. Але одного разу все змінилося... В її світ увірвалися люди, які принесли з собою руйнування і хаос, і Малефісенті довелося стати на захист своїх підданих, закликавши на допомогу могутні темні сили. У запалі боротьби Малефісента наклала страшне закляття на новонароджену дочку короля, прекрасну Аврору. Але спостерігаючи за тим, як росте маленька принцеса, Малефісент починає сумніватися у правильності свого вчинку – адже, можливо, саме Аврора може вдихнути нове життя в чарівне лісове царство.

«Дуринди» (комедія, пригоди). Вони – справжні блондинки, навіть незважаючи на те, що одна з них брюнетка. Дві подружки-невдахи, колись вибралися з крихітного глухого містечка у величезний Нью-Йорк, отримують зі своєї батьківщини запрошення на конкурс краси. А оскільки справи у великому місті, м’яко кажучи, не дуже, та й з квартири поперли за несплату, вони вирішують їхати. Дівчата впевнені, що вони найкрасивіші і найталановитіші, а до того ж й неймовірно розумні. Настав час всім це довести! Красунь чекають запаморочливі пригоди, перевірки дружби на міцність, делікатні ситуації і, звичайно, приголомшливий виступ на конкурсі.

ТЕ, ЩО КІНОМАНИ МАЛИ ЗМОГУ ВЖЕ БАЧИТИ

«Люди Ікс. Дні минулого майбутнього» (фантастика, фентезі, бойовик, пригоди).У майбутньому – табір для інтернованих, де живуть мутанти, котрі позбулися волі. У сьогоденні – безперервне протистояння з Братством злих мутантів на чолі з Містик. У минулому – можливість запобігти пануванню Вартових, а значить, ізоляції для мутантів. Завдяки своїм здібностям подорожувати в часі, Кітті Прайд, яка живе в майбутньому, попереджає нинішніх мутантів про те, що їх чекає. Але цього недостатньо, адже з майбутнього в теперішне прийшли і сили зла.

«Вулкан пристрастей» (комедія, пригоди). Де б ви не хотіли зустрітися зі своїм колишнім? Тільки не в сусідньому кріслі літака, щоб пережити разом довгий переліт. І вже точно не в одній машині, щоб всупереч ісландському вулкану з невимовною назвою, перетнути всю Європу. Коли ви пристрасно ненавидите один одного, може трапитися всяке. І викрадення літака, і аварія, і втеча з поліції і навіть... повернення романтики.

«Годзилла» (фантастика, фентезі, бойовик, трилер, пригоди). Ремейк класичного екшина про гігантського ящура, що тероризує мегаполіс.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ