У неділю українці вийдуть на віча, аби поставити запитання уряду про його діяльність

У неділю українці вийдуть на віча, аби поставити запитання уряду про його діяльність

31.05.14 11:48 0 863
1 червня українці у десятьох містах зберуться на площах щоб оголосити, що чекають звіту від уряду за перші 100 днів діяльності. Громадяни вимагатимуть, аби високопосадовці вийшли на Майдан 8 червня 2014 року відзвітувати народу й дати відповідь на запитання, які хвилюють українців.

Про це повідомляє прес-служба Громадського сектору Євромайдану.

У столиці та в обласних центрах України відбудуться всенародні віча, де громадськість озвучить свою позицію та сформує запитання до очільників уряду стосовно результатів їхньої діяльності. У кожному місті будуть ставити одне питання до міністра-земляка. Наприклад, харків’яни зможуть запитати Ігоря Швайку та Арсена Авакова, львів’яни – Павла Шеремету, Остапа Семерака, Андрія Дещицю, Олега Мусія, Олександра Шлапака, вінничани – Володимира Гройсмана, мешканці Чернівців – Максима Бурбака і Павла Петренка, кияни питатимуть Дмитра Булатова, Юрія Продана та Андрія Мохника. 8 червня усі запитання будуть оприлюднені на центральній сцені Майдану міністрам, щоб привселюдно отримати відповіді.

1 червня у Києві о 13:15 учасник «Ініціативи першого грудня» Мирослав Попович, разом з активістами Громадського сектора Євромайдану озвучить ключові теми, на які міністри повинні звернути особливу увагу під час майбутнього звітування. У той же час кожен громадянин матиме змогу залишити своє запитання до уряду через спеціальні скриньки, що будуть розміщені біля сцени Майдану починаючи з 13.15.

«Громадський сектор Євромайдану проводить масштабну всеукраїнську акцію «Громадяни вимагають – владо, звітуй!», щоб об’єднати довкола ідеї формування прозорості влади співвітчизників від Заходу й до Сходу, від Півночі й до Півдня», – йдеться у повідомленні.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У прокуратурі області ...
Наступна новина: У червні на Тернопільщині ...

КОМЕНТАРІ