До Дня захисту дітей у Львові на сиріт чекає багато цікавого. Програма

До Дня захисту дітей у Львові на сиріт чекає багато цікавого. Програма

31.05.14 13:26 0 818
З нагоди святкування Дня захисту дітей, місія «Центр опіки сиріт» організовує цікаві заходи для дітей-сиріт у Львові. Зокрема, одноденний відпочинок у смт. Рудно, благодійну виставку «Мистецтво заради дітей», екскурсії та майстер-класи «Львів – назустріч дітям».

Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

1 червня о 16.15 у гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла (вул. Театральна, 11) відкриється благодійна виставка «Мистецтво заради дітей». Відомі художники Віктор Жмак, Михайло Демцю, Тарас Бенях, Петро Старух, Соломія Ковтун, Роман Пиза, Уляна Нищук-Борисяк, Ольга Опанащук, Остап Лозинський, Петро Сипняк, Іванка та Олександр Войтовичі давали майстер-класи юним митцям-сиротам, а опісля разом з ними створювали унікальні картини.

У рамках виставки буде відбуватися тихий аукціон, завдяки якому усі охочі зможуть придбати ці унікальні картини. Отримані кошти підуть на облаштування мистецької кімнати для дітей у Центрі опіки сиріт. Виставка триватиме до 14 червня.

Соціальні працівники Личаківського району Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, спільно з релігійною місією «Центр опіки сиріт» 2 червня проведуть акцію «Львів – назустріч дітям».

Участь в акції візьме близько 50 дітей. Це малеча, яка виховується в сім’ях, що опинилися у складних життєвих обставинах, з малозабезпечених родин та багатодітних сімей. Програма передбачає екскурсії, цікаві майстер-класи та обід. Організатори запланували п’ять зупинок:

12:00-12:15 – Львів історичний (ознайомлення з пл. Ринок – минуле й сьогодення);

12:20-12:35 – Львів духовний (один з найстаріших храмів Львова відчинить свої двері для дітей);

13:00-13:30 – Львів солодкий (цікаві майстер-класи з виготовлення карамелі, шоколаду та розмальовуванню печива);

13:40-14:15 – Львів мистецький (художниця Ірина Мориквас намалює разом з дітьми місто, яке зачаровує);

15:10-16:10 – Львів екскурсійний (цікава та вражаюча екскурсія вулицями Львова на «Чудо-поїзді»).

Уже вдруге футбольна збірна «МРІЯ», якою опікується Центр Опіки Сиріт, представлятиме Львівщину на «Кубку ЮНІСЕФ», який відбудеться 30 травня. Нагадаємо, діти-сироти та діти, які опинились у скрутних життєвих обставинах, прибули з п’яти різних інтернатів міста Львова та області для участі у «Кубку ЮНІСЕФ», який в Україні проводиться вже третій рік поспіль.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Делегація з Луцька бере ...

КОМЕНТАРІ