Голова облдержадміністрації Григорій Пустовіт побував на святі Останнього дзвоника в Луцькій ЗОШ №15

Голова облдержадміністрації Григорій Пустовіт побував на святі Останнього дзвоника в Луцькій ЗОШ №15

31.05.14 17:30 0 905
В Україні відзначають свято Останнього дзвоника. На Волині вже традиційно в цей день керівники області та міста відвідують навчальні заклади. В Луцькій ЗОШ №15 на «лінійці» побували голова облдержадміністрації Григорій Пустовіт та перший заступник Луцького міського голови Святослав Кравчук.

Після виконання Гімну України та винесення Державного Прапора, відбулось нагородження кращих учнів за їх досягнення в навчальному році. На святі презентували книгу «Волинський Кобзарик», яку видано з нагоди 200-річчя від дня народження Тараса Шевченка, де зібрані твори Великого Кобзаря для молодшого та шкільного віку з ілюстраціями волинських школярів.

Для Григорія Пустовіта нинішній останній дзвінок особливий, адже випускницею ЗОШ №15 є його дочка.

«Пам’ятаю, як одинадцять років тому маленькі дитинчатка стояли на цій лінійці. Тоді я й подумати не міг, що цей час пролетить так швидко. Випускники пройшли важкий та тривалий, але в той же час, романтичний шлях. Тут вони здобули свої перші перемоги та поразки, знайшли друзів, перше кохання та знання, які будуть допомагати їм у майбутньому, - зазначив голова облдержадміністрації.

Звертаючись до вчорашніх одинадцятикласників, він зазначив: "Знання допоможуть вам реалізувати себе в дорослому житті, знайти своє місце в майбутньому та обрати ту професію, яка відповідає вашим амбіціям, можливостям та бажанням».

Голова облдержадміністрації подякував педагогам за невтомну працю, мудрість, а також за ті знання і навички, що вони прищепили учням та були для дітей справжніми порадниками.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Екс-форвард Динамо ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ