В Луцьку відбудеться благодійний аукціон з продажу картин дітей з синдром Дауна

В Луцьку відбудеться благодійний аукціон з продажу картин дітей з синдром Дауна

31.05.14 10:30 0 826
2 червня 2014 року о 15.00 годині у залі засідань Луцької міської ради відбудеться благодійний аукціон з продажу картин дітей з синдром Дауна.

На благодійні торги буде виставлено 12 творчих робіт вихованців Волинської обласної громадської організації батьків дітей з синдромом Дауна.

Запрошуємо зацікавлених осіб долучитись до благодійного аукціону, адже внесок кожного, хто придбає шматок творчості унікальної дитини, допоможе діткам з особливими потребами навчитись чогось нового, корисного і цікавого.

Довідково: Виставка творчих робіт дітей з синдромом Дауна, присвячена Міжнародному дню захисту дітей, розміщена у холі перед залом засідань Луцької міської ради.

Мета виставки: познайомити громадськість, представників влади, спеціалістів, представників недержавних організацій з проблемами людей з синдромом Дауна, можливостями для їх самореалізації та розкриття талантів; - вплинути на зміну ставлення суспільства до людей з порушеннями інтелекту, формуючи позитивний образ людини з синдромом Дауна; - закласти основу (передумови) для створення постійно діючих майстерень для людей з особливими потребами для занять декоративно-прикладним мистецтвом, живописом, рукоділлям та ремеслом.

Луцький міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (256042, 710550)

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівська політехніка – ...
Наступна новина: Інформація щодо ...

КОМЕНТАРІ