Луцьк: спортивне життя клубу за місцем проживання «Лучеськ»

Луцьк: спортивне життя клубу за місцем проживання «Лучеськ»

31.05.14 12:41 0 838
Спортивне життя в клубі за місцем проживання «Лучеськ» міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» досить насичене та цікаве. З наближенням літа збільшилась кількість дітей, охочих відвідати клуб і спортивні об’єкти. Дітям є де провести свій вільний час. Вони грають в шашки, теніс настільний, футбол, дартс, різноманітні рухливі ігри, займаються малюванням, беруть участь у бесідах на різні теми. Секційні заняття проводяться згідно з графіком за допомогою активістів-волонтерів клубу.

Частина юнаків старшого віку полюбляють займатись на гімнастичній перекладині. Вони виконують складні гімнастичні вправи, які виховують сміливість і відвагу, розвивають силу і вміння володіти своїм тілом.

У дні жалоби, що пройшли у Луцьку за загиблими під час антитерористичної операції, в клубі з вихованцями проведена бесіда-роз’яснення щодо цих подій – в пам’ять воїнам-героям, які загинули за Україну, за щасливе дитинство, за мирне сонячне небо і єдність нашої держави. Дівчата були одягнені у вишиванках, що привертало увагу. Приємно бачити, що підростаюче покоління вчиться поважати українську культуру і традиції.

24 травня цього року, в пам’ять загиблих воїнів-героїв, була проведена товариська зустріч з міні-футболу між командами клубів за місцем проживання «Лучеськ» (спеціаліст Наталія Зінь) та «Юність» (спеціаліст Катерина Літвін).

Усього в зустрічах взяли участь 4 команди: «Лучеськ -1» - «Юність -1» - молодша вікова група (2001 – 2003 років народження); «Лучеськ -2» - «Юність -2» - старша вікова група (1999 – 2000 років народження). Команди мали своїх уболівальників. Змагання пройшли цікаво та змістовно. Футболісти двох клубів мали можливість обмінятись своїм спортивним досвідом, а солодощі, якими частували вихованців їх наставники додали хорошого настрою.

Кожен день у клубі проходить насичено та в дружній атмосфері, адже дружба і довіра для дітей – це головне.

Міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» (720 335)

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На вихідних Київ ...
Наступна новина: Управління ДСНС України у ...

КОМЕНТАРІ