Делегація з Луцька бере участь у Міжнародній конференції у м. Холм (Республіка Польща)

Делегація з Луцька бере участь у Міжнародній конференції у м. Холм (Республіка Польща)

31.05.14 13:28 0 801
30-31 травня 2014 року у місті Холм Республіки Польща відбудеться Міжнародна конференція «Транскордонна співпраця у сфері культури Люблін-Луцьк», організована в рамках реалізації мікро-проекту «Транскордонний е-центр культурного співробітництва Люблін-Луцьк» в рамках Програми транскордонної співпраці Польща-Білорусь-Україна 2007-2013.

Місто Луцьк на заході представлятиме заступник міського голови Тарас Яковлев, який виступить з презентацією – «Досвід Луцька у залученні грантових коштів для розвитку міста та перспективи у новому фінансовому періоді Європейського Союзу». У конференції також візьмуть участь координатор проекту з українського боку Віра Кудрявцева, експерт проекту з підготовки стратегії розвитку культурного співробітництва Єврорегіону Буг від місцевого самоврядування Луцька Тетяна Ленартович, начальник управління туризму та промоції міста Луцької міської ради Наталія Бунда, а також викладачі Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки.

Довідка: «Транскордонний E-центр культурного співробітництва Люблін-Луцьк» – мікро-проект, що реалізовується в рамках парасолькового проекту «Культура прикордоння як платформа інтеграції місцевих громад у Євро-регіоні Буг». Основною метою мікро-проекту є культурна інтеграція території Євро-регіону Буг шляхом створення транскордонного E-центру культурного співробітництва Люблін-Луцьк. В рамках мікро-проекту також почне функціонувати спільний інтернет-портал польською, українською та англійською мовами, на якому будуть представлені всі культурні ініціативи на територіях Євро-регіону Буг.

Управління міжнародного співробітництва та проектної діяльності

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: До Дня захисту дітей у ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ