Івано-Франківська обласна федерація бодібілдингу заручилася підтримкою влади

Івано-Франківська обласна федерація бодібілдингу заручилася підтримкою влади

31.05.14 09:12 0 803
Відбулася спільна прес-конференція керівництва області, міста та представників громадської організації «Івано-Франківська обласна федерація бодібілдингу (культуризму) та фітнесу»

Метою зустрічі, перш за все, стало підписання угоди про співпрацю між облдержадміністрацією та Обласною федерацією бодібілдингу (культуризму) та фітнесу, яку очолює чемпіон Європи з бодібілдингу Федір Хашалов. Заступник голови - керівник апарату облдержадміністрації Сергій Адамович зауважив, що ця угода дасть можливість Федерації отримувати фінансову підтримку з боку обласної влади.

Під час прес-конференції Сергій Адамович від імені керівництва облдержадміністрації вручив грамоту Федору Хашалову з нагоди захисту ним в Іспанії титулу чемпіона Європи.

Ініціаторами створення та засновниками Федерації є Федір Хашалов, юрист Андрій Грицай та підприємець Роман Калин. Федерація заснована згідно рішення установчих зборів від 2 квітня 2014 року та зареєстрована Реєстраційною службою міського управління юстиції 17 квітня 2014 року. Метою створення федерації є забезпечення участі талановитих спортсменів у національних та міжнародних змаганнях.

«Ми створили федерацію для того, щоб молоді люди, які бачать себе в спорті, мали можливість проявити свої здібності та реалізувати власний потенціал. А щодо мотивації, то для мене це є звучання гімну та підняття прапору України, коли я в черговий раз отримую призове місце»,- сказав Федір Хашалов.

В свою чергу від імені керівництва обласного центру, секретар Івано-Франківської міської ради Микола Вітенко зазначив, що міська влада всіляко сприятиме розвитку цього виду спорту. У Івано-Франківську чимало робиться для популяризації спорту та фізичного виховання, адже значно вигідніше інвестувати у здоров'я, аніж у медицину. У шні надважкі для України дні всі добре усвідомили наскільки важливими є здорова нація та її захисники.

«Є вислів, що в здоровому тілі живе здоровий дух. Справді, всі спортсмени, яких я знаю, - це високоінтелектуальні, висококультурні люди з великою силою волі» - зазначив Микола Вітенко.

Про це повідомили у Івано-Франківській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Тернополі сергій Надал ...
Наступна новина: Житомирщина: поранені під ...

КОМЕНТАРІ