На автошляхах Прикарпаття.

На автошляхах Прикарпаття.

31.05.14 10:24 0 842
За минулу добу (29 травня) в області трапилося 3 дорожньо-транспортні пригоди, у яких травмувалося 3-є людей. Під час здійснення нагляду за дорожнім рухом працівниками ДАІ виявлено 2 протиправних прояви з ознаками злочинів.

Близько 10 години 21-річний водій автомобіля «ЗАЗ-110557», рухаючись по вул. Шевченка в м. Коломия, порушуючи Правила дорожнього руху, проявив неуважність та допустив наїзд на пішохода, 67-річну коломиянку, яка переходила дорогу по пішохідному переходу. Внаслідок ДТП пішохід отримала травми та була госпіталізована у Коломийську ЦРЛ. Автомобіль доставлено на майданчик для тимчасово затриманих транспортних засобів, проводиться перевірка.

По вул. Коновальця що в обласному центрі, водій автомобіля «OPEL Korsa», не врахував дорожню ситуацію, виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з автомобілем «ГАЗ». Така необережність обійшлася водію чисельними забоями та травмою голови.

Поблизу с.Стебник Тисменицького району на відрізку дороги державного значення «Мукачево-Львів», водій автомобіля «ВАЗ-21115», рухаючись в напрямку до смт. Богородчани, виїхав на ґрунтове узбіччя, де вчинив наїзд на жінку. В результаті ДТП потерпіла отримала забої та була доставлена до медзакладу с. Лисець .

ПІд час нагляду за дорожнім рухом працівниками ВДАІ Галицького району зупинено автомобіль «КАМАЗ», який перевозив шлак паливний без документів. Проводиться перевірка.

Інспекторами взводу ДПС під час здійснення нагляду за безпекою дорожнього руху в м.Коломия було зупинено автомобіль «AUDI -6». В ході перевірки документів встановлено, що свідоцтво про реєстрацію на транспортний засіб з явними ознаками підробки. Даний автомобіль поміщено на арешт майданчик по даному факту проводиться перевірка. З початку року виявлено 12 таких фактів. Тож Державтоінспекція вкотре нагадує громадянам, що при купівлі автомобілів необхідно звертатися в підрозділи ДАІ та проводити звірки з нацбазами «Автомобіль», «Угон» на легальність походження транспортних засобів, щоб не стати заручником шахрайств у цій сфері.

Державтоінспекція звертається до всіх учасників дорожнього руху бути максимально уважними на дорогах, дотримуватися Правил дорожнього руху адже банальних помилок не буває за кожним порушенням – життя і здоров’я людей. Пам’ятаймо, що безпека на дорогах залежить від всіх разом і кожного зокрема!

Про це повідомили у прес-службі УДАІ УМВС України в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ