У Львові проходить виставка HANDMADE “Золоті руки”

У Львові проходить виставка HANDMADE “Золоті руки”

31.05.14 14:11 0 770
30 травня – 1 червня у Львівському Палаці мистецтв, що на вулиці Коперника 17, пройде перша спеціалізована виставка handmade “Золоті руки”.

На виставковому заході буде представлено широкий асортимент дизайнерських прикрас у різноманітних техніках рукоділля, текстильні іграшки, вишукані жіночі та чоловічі аксесуари, натуральна косметика, весільний реквізит, кращі зразки народного мистецтва та багато іншої продукції handmade.

Новинка цього сезону – зона здорового харчування «Смак життя», де усі охочі зможуть спробувати і придбати екологічну, справді корисну та смачну їжу.

На активних відвідувачів виставки чекають цікаві та пізнавальні майстер-класи від кращих майстрів, яскраві розіграші та мистецькі акції. Цьогорічна виставка гостинно прийматиме 30 учасників зі всієї України.

До співпраці запрошуються усі українські майстри, які матимуть можливість цікаво презентувати своє ремесло львів’янам та іноземним гостям культурної столиці.

Детальну інформацію про виставку та її умови можна отримати за телефоном +38(095) 215-71-76 або ж за посиланням http://zolotiruky.in.ua/my/news/13

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Луцьк: чемпіонат міста з ...
Наступна новина: На Хмельниччині аби діти ...

КОМЕНТАРІ