Екстрена медицина Львівщини отримала оснащення для санітарного автотранспорту

Екстрена медицина Львівщини отримала оснащення для санітарного автотранспорту

31.05.14 14:39 0 820
За підтримки Міністерства закордонних справ Угорщини, Берегівська районна Мальтійська служба допомоги подарувала Львівському обласному центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф оснащення для санітарного автотранспорту.

Загалом було передано оснащення на суму 50 000 гривень. Це засоби для іммобілізації, термопокривала, реанімаційні сумки.

Під час зустрічі заступник генерального консула Угорщини в м. Ужгород Ендре Саліпскі зазначив: «В Угорщині дуже багато людей переживало, побачивши страшні картини майдану, і звичайно це викликало співчуття на моїй Батьківщині. Тому Міністерство закордонних справ Угорщини спільно з Мальтійською службою організували збір коштів, щоб покращити умови роботи працівників екстреної медичної допомоги шляхом забезпечення оснащенням для санітарного автотранспорту».

Заступник головного лікаря Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Ярослав Пилипець, подякував колегам за цінний дар, який дозволить покращити якість надання медичної допомоги.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ