Юрій Підлісний відвідав вихованців притулку для дітей служби у справах дітей Львівської ОДА

Юрій Підлісний відвідав вихованців притулку для дітей служби у справах дітей Львівської ОДА

31.05.14 11:27 0 820
30 травня, в притулку для дітей служби у справах дітей Львівської обласної державної адміністрації відбувся конкурс малюнку «Світ очима дитини». Учасників заходу привітав заступник голови облдержадміністрації Юрій Підлісний.

Зокрема, він ознайомився з умовами проживання в притулку для дітей та оглянув малюнки юних художників. Також Юрій Підлісний передав для вихованців закладу настільні ігри на профілактичну тематику.

Зазначимо, що конкурс «Світ очима дитини» організований між навчальними закладами м.Львова до Міжнародного дня захисту дітей. Серед його учасників: вихованці притулку, студенти Львівської Національної Академії мистецтв, Львівського Поліграфічного коледжу УАД, Львівського державного коледжу декоративного і ужиткового мистецтва ім. І.Труша, учні Львівського художнього ліцею при ЛНАМ та Львівського Вищого професійного художнього училища.

Довідка:

Притулок для дітей служби у справах дітей облдержадміністрації – заклад для надання соціального захисту дітям, які опинилися у важких життєвих обставинах. Розрахований на 50 місць.

Детальніше на сайті: http://www.prytulok.lviv.ua/.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У червні 10 маленьких ...

КОМЕНТАРІ