Інформація щодо економічного прогнозу для Львівської області до 2017 року

Інформація щодо економічного прогнозу для Львівської області до 2017 року

31.05.14 10:36 0 957
Фахівці Проекту міжнародної технічної допомоги «Розбудова спроможності до економічно обґрунтованого планування розвитку областей і міст України» (надалі – Проект РЕОП) спільно з працівниками департаменту економічного розвитку, торгівлі та промисловості облдержадміністрації, департаменту фінансів облдержадміністрації розробили економічний прогноз для Львівської області до 2017 року.

У зазначеному прогнозі йде мова про те, що Львівська область має відносно добре диверсифіковану економіку. Незважаючи на це, упродовж історичного періоду область продемонструвала високий рівень економічної нестабільності. Щоб зменшити її ступінь рекомендується передбачити заходи зі стимулювання розвитку секторів та галузей, які зазвичай не дуже потерпають від економічних циклів (освіта, виробництво текстилю й одягу та харчова промисловість).

Згідно з прогнозом, реальний випуск на Львівщині впродовж 2014-2017 років зростатиме в середньому на 2% щороку. Незважаючи на довгоочікуване відновлення, яке почнеться у 2014 році, не слід закладати в місцевих бюджетах більші видатки, виходячи з тенденції до зростання доходів у період до рецесії (підготовлено за матеріалами Проекту РЕОП).

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
1 (голосів: 1)
Попередня новина: В Луцьку відбудеться ...
Наступна новина: Хмельниччина: рятувальники ...

КОМЕНТАРІ