Ірина Сех просить генпрокурора та очільника МВС взяти під особистий контроль розслідування з приводу доведення до самогубства підприємця у Львові

Ірина Сех просить генпрокурора та очільника МВС взяти під особистий контроль розслідування з приводу доведення до самогубства підприємця у Львові

31.05.14 17:42 0 808
Голова Львівської облдержадміністрації Ірина Сех звертається в головне управління МВСУ у Львівській області та прокуратуру у Львівській області щодо якнайшвидшого і ретельного розслідування справи про доведення до самогубства у зв’язку із загибеллю у Львові жінки-підприємця.

Як зазначає Ірина Сех, ймовірною причиною трагедії – самогубства молодої жінки-підприємця – став тиск з боку податківців. «У системі діяльності податкових органів не відбулося якісних змін. На посадах перебувають ті ж люди, які впродовж років керувалися методами тиску, шантажу, залякування бізнесу. І от пожинаємо гіркі плоди такої кадрової політики. Я зверталася до керівництва Міндоходів та наполегливо просила призначити керувати ДПС на Львівщині відповідальних людей, які не заплямовані співпрацею з режимом, не були задіяні до злочинних схем. Однак цього не відбулося», – зазначає голова ЛОДА.

Вона вимагає від прокурора Львівщини та начальника головного управління МВСУ у Львівській області якнайшвидшого та ретельного розслідування справи про доведення жінки до самогубства, а також звертається до генерального прокурора України Олега Махніцького та міністра внутрішніх справ Арсена Авакова з проханням взяти під особистий контроль цю справу. Ірина Сех також звертається до Міндоходів щодо проведення службового розслідування.

Нагадаємо, що 29 травня з вікна адмінбудинку головного управління Міндоходів у Львівській області викинулася 32-річна жінка-підприємець.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Олексій Кайда вимагає ...

КОМЕНТАРІ