У Львові звернення начальника Державтоінспекції до керівників та водіїв підприємств, які здійснюють перевезення вантажів

У Львові звернення начальника Державтоінспекції до керівників та водіїв підприємств, які здійснюють перевезення вантажів

31.05.14 11:04 0 774
Шановні перевізники!

У літній період на території України вступають у дію обмеження руху великовантажного автотранспорту. За умов підвищення температури повітря (від +28° С) з першого червня, транспортним засобам загальною масою понад 24 тони або з навантаженням на вісь більше 7 тон, рух на автомобільних дорогах загального користування на території держави з 10.00 до 22.00 буде заборонено.

Рух великовагового транспорту при підвищенні температури повітря більш ніж +28°С, призводить до руйнування дорожнього покриття, утворення на них колій та зсувів, що у свою чергу призводить до значних деформацій, а подекуди до повного знищення ділянок доріг.

Руйнування доріг завдає значних збитків державі й призводить до великих фінансових витрат. Саме тому, починаючи з першого червня на автомобільних дорогах загального користування вводиться сезонне обмеження руху – вантажівкам буде дозволено рух лише вночі, а вдень вони повинні перебувати на спеціальних стоянках і майданчиках для відстою транспорту, зокрема поблизу об’єктів сервісу.

Зазначу, що працівники ДАІ жорстко контролюватимуть виконання водіями вантажівок зазначених вимог та у разі виявлення порушень прийматимуть рішення відповідно до законів України.

Звертаюсь до водіїв великовагового транспорту з проханням неухильно дотримуватися чинного законодавства та обов’язково враховувати зазначені обмеження при плануванні маршрутів.

З повагою,

Начальник Департаменту ДАІ МВС України

Анатолій Сіренко

Джерело: www.sai.gov.ua
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Працівники ДАІ Волині ...

КОМЕНТАРІ