Останній дзвоник для 1866 випускників Чернігова

Останній дзвоник для 1866 випускників Чернігова

31.05.14 11:31 0 810
Свято Останнього дзвоника проходить у загальноосвітніх закладах Чернігова. Всього в обласному центрі – 2048 випускників 9 класів та 1866 випускників 11 класів.

Міський голова Олександр Соколов відвідав урочисту лінійку з нагоди Останнього дзвоника у гімназії №31, у якій зі шкільними роками попрощалися майже 90 хлопців та дівчат. Символічно, що це 31-й випуск 31-ої гімназії.

О.Соколов наголосив, що перед випускниками та їхніми батьками розпочинається особливо відповідальна пора – визначитися з професійним вибором, обрати власний шлях у житті.

"Я впевнений, що ви підтвердите свої високі знання, оберете правильний шлях, свою професію, яка зробить вас такими ж чудовими людьми, як ваші батьки, бабусі та дідусі", - сказав міський голова. Також керівник міста побажав випускникам не забувати про рідний навчальний заклад, адже у гімназії №31 вже склалися свої традиції. І нині у закладі працюють 11 вчителів, які свого часу теж були її випускниками.

Міський голова та директор гімназії №31 Василь Карпенко вручили почесні грамоти кращим школярам та випускникам. На різних творчих конкурсах та змаганнях, предметних олімпіадах цього року гімназисти отримали майже 150 грамот і дипломів.

На завершення урочистої лінійки одинадцятикласники виконали прощальний шкільний вальс. А останній дзвоник дали учень Роман Пирко, мама якого була у першому випуску гімназії, та учениця Анна Гавриш, солістка шкільного хореографічного ансамблю "Веснянка". Естафету від старших школярів отримали молодші, а потім запропонували долучитися до церемонії і міському голові Олександру Соколову та начальнику управління освіти міської ради Володимиру Купріяненку.

Цього дня на Останньому дзвонику в загальноосвітньому навчальному закладі № 19 побував секретар міської ради Владислав Кухар. А перший заступник міського голови Микола Миргородський був гостем на урочистостях в ЗНЗ № 33 та ЗНЗ № 34.

Ірина Синельник
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У червні 10 маленьких ...
Наступна новина: У прокуратурі області ...

КОМЕНТАРІ