Житомирщина: щороку музичний фестиваль «Під сузір’ям Ліри» дарує дітям можливість продемонструвати свої таланти

Житомирщина: щороку музичний фестиваль «Під сузір’ям Ліри» дарує дітям можливість продемонструвати свої таланти

31.05.14 17:45 0 855
30 травня в музеї космонавтики в Житомирі відбулося яскраве мистецьке свято – музичний фестиваль «Під сузір’ям Ліри». Вже традиційно, напередодні Міжнародного дня захисту дітей, захід збирає вихованців музичних шкіл обласного центру. Ідея такого оригінального свята вперше з’явилася ще у 1991 році, коли в музеї відкрили експозицію «Космос».

За словами завідуючої відділом по зв’язкам з громадськістю і науково-просвітницькою роботою музею космонавтики Ірини Вишневецької, основна мета проведення музичного фестивалю полягає в тому, аби дати дітям можливість продемонструвати свої здібності і таланти. Вона переконана, що окрім матеріальної підтримки підростаюче покоління потребує ще й духовної. Якщо дітей оточують люди, які не вміють цінувати талант, то в майбутньому вони не сформуються як самодостатні особистості. Саме тому фестиваль «Під сузір’ям Ліри» – це можливість вихованців музичних шкіл реалізувати себе. Ірина Вишневецька вважає, що не лише напередодні 1 червня, а щодня діти повинні відчувати біля себе надійне і сильне плече тих, на кого можна покластися.

Програму фестивалю пропонують викладачі музичних шкіл, яку вони складають разом зі своїми учнями. Музичний захід «Під сузір’ям ліри» – це не конкурс, а відкрите спілкування юних музикантів та вокалістів, які заворожують глядачів оригінальним виконанням сучасних композицій та класичних творів.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Олексій Кайда вимагає ...
Наступна новина: В ефірі Львівського ...

КОМЕНТАРІ