В Житомирській області рятувальники привітали школярів зі святом Останнього дзвоника

В Житомирській області рятувальники привітали школярів зі святом Останнього дзвоника

31.05.14 10:49 0 812
Навчальний рік завершується. Традиційно, 30 травня рятувальники відвідали школи, щоб привітати учнів та ще раз нагадати їм правила безпечної поведінки під час літніх канікул.

Так, спеціалісти Головного управління ДСНС України у Запорізькій області завітали на урочисту лінійку з нагоди свята останнього дзвоника до навчально-виховного комплексу«Запорізька Січ» та Широківської загальноосвітньої школи Веселівського району.

Від імені колективу запорізьких рятувальників присутніх привітав зі святом начальник управління персоналу Головного управління в області Руслан Прус. Педагогічному колективу він подякував за співпрацю, завдяки якій учні здобувають перемоги у змаганнях «Школа безпеки» та у майбутньому поповнюють лави запорізьких рятувальників.

А щоб канікули пройшли яскраво та не затьмарилися нещасними випадками, він закликав дітей пам’ятати все, чому їх навчали вчителі та рятувальники. «Сподіваюся, ви станете зразком для підростаючого покоління та гідними послідовниками нашої нелегкої, але дуже важливої справи», – сказав Руслан Прус.

А потім за плідну багаторічну співпрацю співробітники ДСНС України вручили керівництву та вчителям почесні грамоти з нагоди свята.

Завітали рятувальники на свято останнього дзвоника й до загальноосвітніх шкіл м. Хмельницький, де у рамках урочистих заходів нагородили переможців конкурсу дитячого малюнку «Небезпека очима дітей».

Грамоти на цінні подарунки від працівників ДСНС України отримали за свої творчі роботи п’ятеро діток. Саме вони зібрали найбільше голосів у книзі відгуків за час тривання заходу в Школі мистецтв.

Нагадаємо: виставка малюнків тривала у Хмельницькій дитячій школі образотворчого та декоративно-прикладногомистецтва з 22 по 30 травня. На ній були представлені найкращі учнівські роботи загальноосвітніх навчальних закладів обласного центру, які протягом квітня діти готували до проведення Дня цивільного захисту.

Рятувальники привітали школярів із закінченням навчального року та напередодні літніх канікул ще раз нагадали правила безпечного відпочинку.

Державна служба України

з надзвичайних ситуацій
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Сергій Надал під час ...
Наступна новина: Діти зі Слов’янська не ...

КОМЕНТАРІ