В Житомирській області рятувальники привітали своїх підшефних із Міжнародним днем захисту дітей та закінченням навчального року

В Житомирській області рятувальники привітали своїх підшефних із Міжнародним днем захисту дітей та закінченням навчального року

31.05.14 13:45 0 778
Доброю традицією стало для рятувальників відвідувати на дитячі свята Денишівський навчально-реабілітаційний центр. Цього разу, напередодні Міжнародного дня захисту дітей вогнеборці знову завітали в гості до малят. Але так сталося, що у п’ятницю, 30 травня, діти не тільки відзначали це свято. Цього дня для учнів 4 класу лунав останній дзвінок. Адже у навчально-реабілітаційному центрі вчаться діти від 6 до 11 років. Далі вони продовжують вчитися у звичайних школах.

Рятувальники, які вже понад десятиліття опікуються денишівськими школярами, завітали до дітей не з порожніми руками. З рук працівників ДСНС діти отримали солодощі та зошити.

Виступаючи перед школярами, заступник начальника Управління ДСНС у Житомирській області Ігор Кучер побажав дітям звершень на їхньому подальшому життєвому шляху і висловив сподівання, що можливо, хтось із них захоче своє буття пов’язати із пожежною справою.

Після привітань малеча продемонструвала гостям свої здібності. Випускники показували, чому вони навчилися протягом 4 років навчання у закладі, а підготовча група – що вони вміють та можуть перед початком навчального року. 4-класники передали естафету першокласникам і подякували вчителям – за науку, батькам – за турботу та любов, а гостям – за подарунки.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Яких слів чекає від ...
Наступна новина: Львівщина: 22 травня в ...

КОМЕНТАРІ