В Житомирській області внаслідок пожежі загинув чоловік

В Житомирській області внаслідок пожежі загинув чоловік

31.05.14 10:03 0 760
30 травня о 01:20 до Управління ДСНС у Житомирській області надійшло повідомлення про пожежу в квартирі на першому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку, що знаходиться в обласному центрі.

До служби порятунку «101» зателефонували сусіди власниці оселі. На момент прибуття рятувальників у помешканні горіли меблі. Провівши розвідку, вогнеборці виявили на ліжку бездиханне обгоріле тіло чоловіка. Як з’ясувалося пізніше, це був 73-річний чоловік власниці житла.

На сходовій клітині спостерігалось сильне задимлення. Для того щоб убезпечити від пожежі мешканців інших квартир під’їзду, рятувальники негайно провели евакуацію на всіх поверхах. Зокрема, з однієї з квартир бійці ДСНС на руках винесли дівчинку 2013 року народження.

Завдяки злагодженим діям надзвичайників о 01:50 пожежу було локалізовано, а о 02:05 повністю ліквідовано. Внаслідок загоряння вогнем знищено окремі речі домашнього вжитку в кімнаті квартири. Попередня причина пожежі – необережність під час паління. Збиток та сума врятованих матеріальних цінностей встановлюються.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ