У Рівненській області професіографічна екскурсія для дітей та молоді з особливими потребами

У Рівненській області професіографічна екскурсія для дітей та молоді з особливими потребами

31.05.14 09:48 0 766
Одним із пріоритетних напрямів діяльності служби зайнятості є організація роботи з інвалідами. Тож, 28 травня спеціалісти Кузнецовського міського центру зайнятості організували професіографічну екскурсію в басейн “Енергетик” для дітей та молоді з особливими потребами, якими опікується Комунальний заклад “Кузнецовський міський центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів”.

Метою цього заходу було показати дітям з інвалідністю, що вони не самі, що їм допоможуть в розширенні та поглибленні знань професійної орієнтації, повірити у свої сили, а також, якщо потрібно, наочно продемонструвати в чому полягає вся привабливість тої чи іншої професії.

Напередодні, начальник відділу активної підтримки безробітних Руслана Ярощук розповіла вже дітям про професії, які “живуть” в басейні, але розповідь — це одне, а хотілося б побачити.

Отож, один із тренерів Вадим Міткевич провів для дітей-інвалідів екскурсію по басейну, розповів, у чому полягає його професія, вимоги до неї, продемонстрував, як він займається з дітьми плаванням, та запросив гостей самим відвідувати басейн та поплавати, адже це корисно для здоров'я.

“Представники центру зайнятості вже постійні гості в центрі реабілітації дітей-інвалідів, тож дуже приємно спостерігати в кінці заходу, що діти чекають з нетерпінням чергової зустрічі” - зазначила вихователь Ірина Никритюк.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Сергій Надал відвідав ...
Наступна новина: У Криму школярам видали ...

КОМЕНТАРІ