У Рівненській області нетверезого правопорушника зупинив … паркан

У Рівненській області нетверезого правопорушника зупинив … паркан

31.05.14 14:55 0 785
28 травня близько 20 години в місті Здолбунів працівники Державтоінспекції помітили автомобіль «Mazda», водій якого грубо порушив Правила дорожнього руху.

На вимогу інспекторів ДАІ зупинитися водій не відреагував, а навпаки збільшив швидкість, почав тікати. Розпочалося переслідування. Понад 30 хвилин працівники ДАІ наздоганяли правопорушника з включеними проблисковими маяками синього та червоного кольору та звуковою сигналізацією, однак водій не реагував, неодноразово створюючи на дорозі аварійні ситуації.

Згодом на допомогу працівникам ДАІ долучилися представники «Правого Сектору», однак водій вперто намагався уникнути зустрічі з правоохоронцями.

Врешті-решт, на вулиці Шевченка водій автомобіля на заокругленій ділянці дороги не впорався з керуванням та здійснив наїзд на паркан. Це і зупинило порушника. Підійшовши до пошкодженого автомобіля та побачивши водія, інспектори ДАІ відразу зрозуміли, що чоловік знаходиться в стані алкогольного сп’яніння.

Як з’ясувалось, за кермом даного транспортного засобу перебував 30-річний місцевий житель.

1,11 проміле – таку дозу алкоголю зафіксував прилад «Drager», а це в 5,5 разів перевищує допустиму норму. Відразу чотири адміністративних протоколи було складено працівниками Державтоінспекції на даного водія, а саме: не зупинка працівникам міліції, створення аварійної ситуації на дорозі, керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння та скоєння дорожньо-транспортної пригоди.

Всі матеріали направлено до суду, який і визначить міру покарання для даного громадянина.

На щастя, в даній дорожньо-транспортній пригоді ніхто не постраждав (крім автомобіля). І можна лише уявити, що міг накоїти водій, якби не працівники ДАІ.

Про це повідомили у прес-службі ВДАІ УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: В Луцьку стосовно ...

КОМЕНТАРІ