Управління ДСНС України у Закарпатській області не залишилось осторонь проблем української армії

Управління ДСНС України у Закарпатській області не залишилось осторонь проблем української армії

31.05.14 12:45 0 847
Все більше людей, установ та організацій приходять на допомогу українським військовим, роблячи свій внесок у священну справу захисту територіальної цілісності держави.

30 травня до цього волонтерського руху разом з іншими правоохоронцями та органами виконавчої влади долучилися і рятувальники Закарпаття. Благочинна акція пройшла на території гірського піхотного батальйону, що на вулиці Другетів в Ужгороді. До акції допомоги українським захисникам вітчизни долучились майже всі представники владних та правоохоронних структур області. Побажати мирного неба над головою та подарувати цінні подарунки завітали заступник голови Закарпатської ОДА Михайло Рівіс, керівники Управління Служби безпеки та Управління МВС області. Оперативно-рятувальну службу на даному заході представляв начальник Управління ДСНС України у Закарпатській області Мирослав Щербей, який вручив захисникам Вітчизни від імені рятувальників Закарпаття цілий фургон будівельних матеріалів.

«У такий спосіб ми – закарпатці – підтримуємо наших синів, які боронять Українську державу й оберігають наш спокій. для військовослужбовців будь-яка підтримка надзвичайно важлива», - зазначив начальник У ДСНС України у Закарпатській області Мирослав Щербей.

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Луцьк: спортивне життя ...
Наступна новина: Звіт про надходження ...

КОМЕНТАРІ