Сергій Надал відвідав батальйон особливого призначення «Тернопіль»

Сергій Надал відвідав батальйон особливого призначення «Тернопіль»

31.05.14 09:46 0 763
30 травня міський голова Тернополя Сергій Надал відвідав батальйон особливого призначення «Тернопіль», який на даний час базуються на вул. Степовій. Очільник Тернополя поспілкувався з керівництвом батальйону, поцікавився їхніми потребами та вислухав проблемні питання.

На даний час особовий склад спецбатальйону налічує 40 осіб. За словами керівника підрозділу, частина бійців спецбатальйону «Тернопіль» вже несуть службу у східних регіонах України, де проходить антитерористична операція.

Особовий склад батальйону найбільш потребує карематів, спальників, бронежилетів, шоломів, засобів зв’язку, армійського взуття та інших речей першої необхідності.

Сергій Надал подякував військовим за мужність та готовність захищати територіальну цілісність України та зауважив, що вже найближчим часом спецбатальйон отримає 50 бронежилетів.

Допомогти тернопільським правоохоронцям, котрі несуть службу у східних областях нашої країни, можуть і усі небайдужі.

Перерахунок коштів можна здійснювати у ТОБФ «Правопорядок» ід. код-26024950. Поточний рахунок: 26007060726896 ТФ ПАТ «Приватбанк», МФО-338783. Призначення платежу: благодійний внесок. Без ПДВ.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Цьогоріч ЦОП відвідало ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ