На Тернопіллі у Зборові представили нового голову райдержадміністрації

На Тернопіллі у Зборові представили нового голову райдержадміністрації

31.05.14 11:14 0 767
Новопризначеного голову Зборівської райдержадміністрації представили громаді 30 травня. Посаду зайняв уродженець цього краю Ігор Яворський.

«Ми повинні швидкими темпами зробити усе для розвитку нашого краю. Кожного дня, через бажання розбудовувати державу, гинуть люди, – зазначив очільник області Олег Сиротюк. – Завданням нових керівників є перехід на новий формат роботи. Наша країна розкрадена і в таких умовах ми маємо знайти оптимальні рішення для залучення коштів. Це не тільки пошук інвесторів, а й створення відповідних умов та пропозицій для них, а також відкриття нових підприємств».

Олег Сиротюк закликав нового керівника всебічно підтримувати батальйон територіальної оборони, який сформували на Тернопільщині, а також Збройні сили України.

Новопризначений голова пообіцяв бути максимально відкритим для громади і шукати першим зустрічі із жителями краю.

«Уже не буде у роботі ні корупції, ні банальних відписок на звернення, – наголосив Ігор Яворський. – Ми будемо створювати нові робочі місця, можливості для інвестування, умови для розвитку малого та середнього бізнесу. Я обіцяю стежити за вчасністю соціальних виплат, за розвитком медицини та освіти, наповнюватимемо бюджет за рахунок оренди землі комунальними структурами. Я переконаний, що єдиною цінністю для нас тепер стане людина, а єдиним пріоритетом – рідний край».

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
1 (голосів: 1)

КОМЕНТАРІ