Олег Сиротюк представив голову Тернопільської райдержадміністрації

Олег Сиротюк представив голову Тернопільської райдержадміністрації

31.05.14 12:21 0 901
Посаду голови Тернопільської райдержадміністрації відтепер обійматиме Андрій Строєвус. Новопризначеного керівника представив активу району очільник області Олег Сиротюк.

«Важкою ціною ми отримали новий шанс розпочати будувати країну, – наголосив голова області. – Всі ми думали, що Герої «Небесної сотні» – це останні жертви, але війна триває. Кожного дня на полі бою гинуть наші співвітчизники. Ці умови вимагають від кожного з нас великої відповідальності, згуртованості і чіткої координації дій».

Олег Сиротюк зазначив, що на керівників районів покладено багато важливих завдань, а від їх вміння налагодити співпрацю між представниками виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, громадськими організаціями залежить розвиток районів та добробут територіальних громад.

Голова обласної державної адміністрації висловив сподівання на те, що діяльність нового керівника примножуватиме напрацювання району та принесе зміни на користь громади.

Новопризначений голова Тернопільської райдержадміністрації Андрій Строєвус подякув за довіру та запевнив, що докладе усіх зусиль, щоб район був одним з кращих.

Учасники зустрічі вшанували пам’ять всіх, хто загинув під час антитерористичної операції, в тому числі і начальника управління бойової та спеціальної підготовки Національної гвардії України генерал-майора Сергія Кульчицького, який служив у нашому місті.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ