На Тернопіллі леонід Бицюра привітав випускників із закінченням школи

На Тернопіллі леонід Бицюра привітав випускників із закінченням школи

31.05.14 10:16 0 788
У 846 школах Тернопільщини 30 травня пролунав останній дзвоник. У нове життя він покликав 6547 одинадцятикласників та 10 476 дев'ятикласників. 738 випускників навчальних закладів області претендують на нагородження золотими медалями, 174 – срібними.

Заступник голови Тернопільської облдержадміністрації Леонід Бицюра цього дня завітав на свято останнього дзвоника до двох навчальних закладів Тернополя: у спеціалізовану школу І-ІІІ ступенів № 3 з поглибленим вивченням іноземних та у загальноосвітню школу №2. Шкільні парти третьої школи покинули 85 одинадцятикласників, а ЗОШ №2 – 20.

Заступник голови області привітав випускників і зазначив, що у сучасних умовах на кожного з них покладена велику відповідальність.

«Ще вчора вас називали «діти – наше майбутнє», – зазначив Леонід Бицюра. – А ви прощаєтеся з дитинством і вирушаєте у доросле життя. Від вам, молодим і талановитим, самостійно приймати свідомі рішення, здобувати досвід, власними силами і здібностями будувати своє щасливе майбутнє, яке нерозривно пов’язане з майбутнім нашої держави. Як би не склалося ваше життя, завжди будьте добрими і чесними, справжніми патріотами свого краю. Адже саме від ваших ідей, бажання творити і працювати залежить майбутнє України. Нехай багаж знань, мудрість і досвід ваших наставників допомагають вам у житті».

Заступник голови області побажав випускникам впевненості у своїх силах, наполегливості, успіхів та здійснення заповітних мрій.

Леонід Бицюра сподівається, що випускники стануть гідною зміною у розбудові української держави, а влада всіма силами сприятиме молоді у здобутті гарної освіти та вихованні повноправних членів суспільства.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Діти постраждалих ...
Наступна новина: Закарпатські рятувальники ...

КОМЕНТАРІ