Олексій Кайда вимагає пришвидшити люстрацію чиновників на Тернопільщині

Олексій Кайда вимагає пришвидшити люстрацію чиновників на Тернопільщині

31.05.14 17:44 0 835
30 травня 2014 року народний депутат України від ВО "Свобода" Олексій Кайда звернувся до голови Тернопільської облдержадміністрації Олега Сиротюка, обласного прокурора Юрія Гулкевича та начальника тернопільської міліції Василя Облещука щодо необхідності якнайшвидшого здійснення докорінного очищення влади.

Зокрема, у депутатському зверненні націоналіст вимагає розглянути питання відповідності займаним посадам чиновників Тернопільської облдержадміністрації, а саме директора департаменту охорони здоров'я Руслана Мостового, начальника управління з питань туризму та курортів Лесі Серетної, начальника управління з питань фізичної культури і спорту Ігоря Підгайного, начальника управління капітального будівництва Петра Марчишина, начальника оргвідділу Світлани Беспоповцевої, а також керівників тернопільської міської та кременецької районної міліції Олександра Хілюка і Василя Крайника, начальника обласної Держархбудінспекції Юрія Олійника, в. о. головного редактора газети облради і адміністрації Михайла Лисевича, в. о. директора виконавчої дирекції обласного відділення Фонду соцстрахування з тимчасової втрати працездатності Василя Збриського та інших.

"До мене як народного депутата надходять численні звернення мешканців Тернопільщини щодо зазначених посадовців, які скомпрометували себе співпрацею зі злочинним режимом, причетністю до виконання незаконних вказівок представників органів державної влади під час мирних протестів громадян протягом листопада 2013 – лютого 2014 року, здійсненням тиску, сприянням та примусовим направленням підлеглих працівників для участі в так званих антимайданах на підтримку Януковича та Партії регіонів. Крім цього, громадяни інформують про порушення законодавства та зловживання б'юджетними коштами цими та деякими іншими посадовими особами. Саме тому необхідно пришвидшити проведення люстрації на Тернопільщині, очистити владу від прислужників Януковича, саботажників і корупціонерів та притягнути їх до відповідальності за розкрадання б'юджетних коштів", – наголосив Олексій Кайда.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 2)
Попередня новина: Ірина Сех просить ...
Наступна новина: Житомирщина: щороку ...

КОМЕНТАРІ