Діти зі Слов’янська не доїхали до «Артеку» – дитячий табір

Діти зі Слов’янська не доїхали до «Артеку» – дитячий табір

31.05.14 10:52 0 778
Діти зі Слов’янська, яких збройні проросійські сепаратисти в цьому місті на Донеччині відправили до дитячого табору «Артек» в окупованому Росією Криму, будуть відпочивати в зовсім іншому місці, повідомило кримське інтернет-видання «15 минут» із посиланням на речницю «Артеку» Тетяну Григорець. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

Як мовиться в повідомленні, вона сказала виданню, що дітей зустріли в Сімферополі, але поселили не в обіцяному «Артеку», а на базі відпочинку в селищі Форосі.

За її словами, наразі не відомо, чи взагалі ці діти опиняться в «Артеку», бо зміна в цьому таборі вже почалася.

Раніше в Міністерстві внутрішніх справ підтвердили, що понад 200 дітей зі Слов’янська дісталися до Криму, але не було відомо, чи вони вже в «Артеку».

Яким чином вони вибралися з захопленого сепаратистами Слов’янська, який українські силовики теоретично блокують із усіх напрямків, наразі не ясно. Перед цим у керівництві антитерористичної операції заявляли, що доля дітей була невідома після того, як автобуси з ними доїхали до останнього блок-посту, контрольованого сепаратистами, розвернулися й поїхали в невідомому напрямку. Тепер в МВС кажуть, що вони таки доїхали автобусами до Дебальцевого, де пересіли на потяг до Криму.

У місцевій владі Слов’янська заявляли, що відправлять дітей далі від бойових дій, які відбуваються навколо міста, до табору «Артек» у Криму, який нині незаконно окупує й анексувала Росія.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: У неділю під час відкриття ...

КОМЕНТАРІ