Івано-Франківщина: рятувальники провели громадську акцію «Запобігти.Врятувати.Допомогти»

Івано-Франківщина: рятувальники провели громадську акцію «Запобігти.Врятувати.Допомогти»

02.06.14 19:43 0 754
На Прикарпатті триває громадська акція „Запобігти. Врятувати. Допомогти.”, яка має на меті ознайомити мешканців краю із діяльністю пожежно-рятувальної служби та донести до їх свідомості основні правила безпеки життєдіяльності.

Напередодні Дня захисту дітей рятувальники Івано-Франківська провели громадську акцію ”Запобігти.Врятувати.Допомогти” на міському озері.

В ході проведення акції школярі, мешканці обласного центру та гості міста мали можливість побачити пожежно-рятувальну техніку та аварійно-рятувальне спорядження, що знаходиться на озброєнні підрозділів служби з надзвичайних ситуацій. Наймолодші учасники акції спробували проявити свої знання з правил безпечної життєдіяльності, взявши участь у тематичній вікторині, конкурсі малюнку про «Народну службу порятунку- 101» та позмагатися на швидкість одягання бойового одягу пожежника-рятувальника.

Найактивніші учасники конкурсів отримали від рятувальників подарунки та сувеніри з символікою служби.

Також школярі спробувли себе в ролі рятувальників на воді та вивчили ази управління катамараном. Святкового настрою усім присутнім додали виступи естрадних виконавців.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Олег Сиротюк привітав ...

КОМЕНТАРІ