Луцьк: найкращим випускникам міста вручили медалі

Луцьк: найкращим випускникам міста вручили медалі

02.06.14 19:06 0 838
Цього року на новий шлях у доросле життя ступили більше тисячі випускників луцьких шкіл, ліцеїв та гімназій. Вчора для них лунав останній шкільний дзвінок, у Палаці культури міста відбулось офіційне вручення медалей найкращим учням.

Усі усміхнені, у чарівному вбранні, впевнені, та сповнені гордості за достойні результати роботи, вони заходили до Палацу культури під урочисті звуки оркестру, що доповнював атмосферу святковості. Привітати із новим кроком у доросле життя сюди завітали представники обласної та міської влади, батьки, друзі, а також вчителі, які впродовж 11 років вкладали у своїх учнів знання, навички та вирощували їх саме такими, якими вони стали.

Із 1300 цьогорічних випускників тут зібралися найуспішніші: переможці олімпіад, конкурсів, відмінники у навчанні. Їх у 2014 році - 144, з яких 119 за одинадцять років навчання здобули звання – золотий медаліст, та 25 - срібний.

Офіційна частина урочистостей з нагоди вручення медалей випускникам розпочалися звучанням Державного Гімну України.

Опісля вже колишніх школярів привітав голова Волинської обласної державної адміністрації Григорій Пустовіт – цьогоріч батько випускниці-медалістки ЗОШ № 15.

Побажання випускникам виголосив Луцький міський голова Микола Романюк: « тут зібралися – гордість та слава нашого міста», - звернувся він до присутніх й висловив вдячність випускникам, які своєю працею довели, що вони найкращі, вчителям, які вклали у своїх вихованців частину душі, та батькам за виховання таких прекрасних дітей.

Микола Романюк побажав випускникам здоров’я, щастя, успіхів, реалізації їх задумів. «Ми пишаємося, що ви у нас є, адже ви – майбутнє нашого міста та держави», - зазначив він. Після цього міський голова вручив випускникам золоті та срібні медалі.

Лунали слова вітань від батьків та педагогів. Із найщирішими побажаннями звернувся і начальник управління освіти міської ради Олег Гребенюк: « ви вчергове довели, що ви розумні, успішні та талановиті, й умійте добитися того, чого хочете», - зауважив він й побажав випускникам успіху та досягнення нових звершень.

Після святкового концерту на кожного із них очікують урочистості з нагоди вручення атестатів та довгоочікуваний випускний вечір, а на світанку вони за давньою традицією зустрічатимуть перші сонячні промені, самостійного та, безумовно, успішного дорослого життя.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Києві відкрилась ...

КОМЕНТАРІ