У Львові попрощалися з генералом Сергієм Кульчицьким

У Львові попрощалися з генералом Сергієм Кульчицьким

02.06.14 21:28 0 727
31 травня у Львові сотні людей провели в останню путь начальника управління бойової та спеціальної підготовки Національної гвардії України генерал-майора Сергія Кульчицького. Він загинув 29 травня під Слов’янськом Донецької області.

Попрощатись з генералом прийшли його бойові побратими, представники влади та мешканці м. Львова.

Зокрема, на похоронах були командувач Національної гвардії України генерал-лейтенант Степан Полторак, заступник голови Львівської ОДА Юрій Підлісний, голова Львівської обласної ради Петро Колодій, міський голова Львова Андрій Садовий та ін.

Прощання з генералом відбулося на території військової частини № 4114, поховали Сергія Кульчицького на Личаківському цвинтарі на полі почесних поховань.

Генерал-майор Сергій Кульчицький очолював військову частину № 3002 у Львові, обіймав посаду заступника начальника управління Західного територіального командування внутрішніх військ.

29 травня був поблизу Слов’янська Донецької області в районі проведення АТО. Після розвантаження продуктів та висадки зміни на четвертому блок-посту, повертався в зворотному напрямку. Гелікоптер МІ-8 Національної гвардії України, в якому був генерал, попав під обстріл та був підбитий. Лише один пасажир на борту гелікоптера вижив. Зараз у тяжкому стані.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ