У Житомирі засяяли нові зірки дитячого таланту

У Житомирі засяяли нові зірки дитячого таланту

02.06.14 22:34 0 782
У Міжнародний день захисту дітей в Житомирському академічному українському музично-драматичному театрі ім. І. Кочерги було справжнє свято музики, таланту та юності. Адже 1 червня проходив гала-концерт «Зірка + зірка».

Участь у святковому концерті взяли п’ятнадцятеро фіналістів, котрих відібрало почесне журі із понад 80 учасників кастингу «Якщо ти зірочка, засвітись».

Цьогоріч благодійний фонд «Надія Є» вперше проводив перший обласний благодійний фестиваль серед дітей віком від 4 до 12 років. Діти розважали глядачів піснями, танцями, читанням поезії та грою на музичних інструментах.

Організатор акції, голова благодійного фонду «Надія Є» Надія Юшкевич під час відкриття гала-концерту наголосила: «Наша любов і турбота – це і є найкращий захист для дітей».

У номінації «Художнє читання» перше місце здобула Ірина Масна, друге – Катерина Воротнікова та третє – Марія Самійленко.

Переможцем у номінації «Інструментальна музика» став Назарій Кутішенко, друге місце виборов фортепіанний дует Вероніки Сергійчук та Дмитра Городецького, третє місце за Денисом Матвійчуком.

Беззаперечним лідером та володарем першого місця у номінації «Хореографія» стала Орина Лохман.

Семеро фіналістів змагалися за перемогу у номінації «Вокал». Отже, першу сходинку посіла Ангеліна Нечипорук, другу розділили Єлизавета Біденко та Софія Реготун, третю позицію зайняла Катерина Борова.

Вдячні глядачі не змогли обрати єдиного улюбленця публіки, тому цього дня Приз глядацьких симпатій отримали Артем Сахненко та Марина Сергієнко. Володаркою ж гран-прі на гала-концерті «Зірка + зірка» стала Анастасія Іванюха.

Створити справжнє феєричне свято, котре не залишило нікого байдужим та подарувало тисячі посмішок та вир шалених емоцій, юним учасникам допомагали Зразкова театрально-хореографічна студія «Світлячок» під керівництвом Ольги Костюшко, Народний художній колектив шоу-театру «КЛЕМ» Житомирського центру творчості дітей та молоді, заслужений діяч мистецтв України Наталія Тімошкіна.

Музичний подарунок на святі пролунав від талановитого земляка – Артема Кондратюка.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ