Свободівець Тарас Кравець привітав випускників Львівської ЗОШ № 62

Свободівець Тарас Кравець привітав випускників Львівської ЗОШ № 62

02.06.14 18:14 0 732
30 травня 2014 року депутат Львівської міської ради від Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Тарас Кравець відвідав "Останній дзвоник" у середній загальноосвітній школі № 62 міста Львова. Свободівець вручив учням подарунки та привітав випускників з цим знаменним днем.

На шкільній лінійці депутат подарував майбутнім студентам пам'ятні зошити з написом "Творімо історію України разом" та зображенням письменника Тараса Шевченка.

"Хотілося привітати випускників, побажати їм успіхів та підштовхнути їх на нові та важливі кроки. У зошити з Тарасом Шевченком абітурієнти запишуть перші думки, перші спогади та враження вже не у статусі учні шкіл. Наш Кобзар як ніхто інший може надихнути їх до цих роздумів", – наголосив Тарас Кравець.

Також свободівець зазначив, що і напис не дарма такий вибрали, адже саме з молодими людьми, зокрема випускниками, і потрібно творити нову країну: "Випускники – це цвіт української нації, саме від них залежить розвиток української держави, саме нам з ними будувати і розвивати Україну. Лише за умови тісної співпраці українців, загарбники не насміляться зазіхати на нашу неньку. Творімо історію України разом!"

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
1 (голосів: 1)
Наступна новина: Пришли к нам с мечом, ...

КОМЕНТАРІ