У Києві відкрилась виставка-музей досягнень братів Кличків

У Києві відкрилась виставка-музей досягнень братів Кличків

02.06.14 19:12 0 873
У столичному НСК «Олімпійський» Віталій Кличко разом з братом Володимиром та дружиною Наталією взяли участь в урочистому відкритті виставки-музею досягнень братів Кличків.

Вони подивилися фільм про спортивні перемоги братів, поспілкувалися з дітьми та розповіли про завойовані трофеї, - повідомляє УНН з посиланням на прес-службу «УДАР».

«До мене звернувся президент фан-клубу братів Кличків Сергій Алєксєєв з ідеєю систематизувати ті трофеї, які у нас є – медалі, пояси, рукавчики – і зробити музей, щоб їх могли бачити не тільки родичі і друзі, а й усі ті, кому цікавий наш шлях до перемоги», – заявив Віталій Кличко після відвідання експозиції.

Віталій та Володимир Клички передали музею свої чемпіонські пояси, халати, боксерські шорти, в яких проводили найважливіші бої у своїй професійній боксерській кар’єрі – всього близько 70 експонатів. Головною прикрасою експозиції стали чемпіонські пояси за версіями IBF та IBO. Крім того, Віталій Кличко передав до музею зірку Героя України та орден Держави, а Володимир – олімпійську медаль, здобуту у 1996-му в Атланті.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Луцьк: найкращим ...
Наступна новина: На Тернопіллі наталка Михно ...

КОМЕНТАРІ