Львів’яни готові відпустити Садового у Київ

Львів’яни готові відпустити Садового у Київ

02.06.14 21:03 0 662
Партія міського голови Львова Андрія Садового «Самопоміч» відтепер працюватиме у Київраді. Головний аргумент цієї політичної сили: «Навели порядок у Львові – наведемо й у Києві».

Про це йдеться у сюжеті програми «Погляд на тиждень» телеканалу ZIK (щосуботи о 21:00) Наталки Струк.

Після кількамісячної піар-кампанія у столиці майже 7% киян підтримали партію Андрія Садового «Самопоміч».

Львівський політолог Юрій Шведа каже: «Кияни голосували за образ, віртуально створений через ЗМІ. Свій певний політичний досвід Андрій Садовий вирішив конвертувати, сформувавши певну команду, яка за його плечима пройшла до Київради».

Ймовірну участь «Самопомочі» у виборах до Верховної ради Андрій Іванович не заперечує, а от про своє «кандидування» – мовчить.

«Триває моя каденція, на цю тему, я ще чесно кажучи не думав. Для мене пріоритетом є моя робота на посаді міського голови Львова», – резюмує керманич міста Лева.

Хоча, політологи певні: не використати такий шанс було би не розумно. Мовляв, Садовий діє за добре продуманим сценарієм вже багато років.

Ключовим питанням залишається: чи не покине Садовий після успіху в столиці рідний Львів напризволяще? Сам політик на разі такі перспективи категорично заперечує. А от львів’яни його готові і відпустити.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ