На Хмельниччині консультували пацієнтів фахівці «Інституту серця Міністерства охорони здоров'я України»

На Хмельниччині консультували пацієнтів фахівці «Інституту серця Міністерства охорони здоров'я України»

02.06.14 20:42 0 715
Днями у Хмельницькій обласній дитячій лікарні та Хмельницькому обласному кардіодиспансері відбувся консультативний прийом пацієнтів найкращими спеціалістами-кардіологами державної установи «Інститут серця Міністерства охорони здоров'я України» під керівництвом відомого українського кардіохірурга, доктора медичних наук, професора, заслуженого лікаря України, члена-кореспондента Національної академії медичних наук України, лауреата Державної премії України в галузі науки і техніки Б.М.Тодурова.

За останні десять років Б.М. Тодуров створив наукову школу лікування серцевої недостатності, визнану на міжнародному рівні однією з найкращих. Виконуючи щорічно більше 500 операцій на серці власноруч, Тодуров підготував високопрофесійних кардіохірургів, анестезіологів, перфузіологів, більшість з яких представляють еліту сучасної української кардіохірургії. Рівень і результати операцій, які виконує Тодуров, відповідають кращим світовим стандартам, свідченням чого є велика кількість хворих з різних країн світу, які оперуються саме в нього.

Б.М. Тодуров неодноразово відвідує м. Хмельницький для надання фахової та консультативної допомоги та проведення лікарського прийому для усіх бажаючих. Ось і цього разу на найсучаснішому обладнанні було обстежено та проконсультовано чимало пацієнтів. Також Борис Тодуров поспілкувався з колегами і прочитав лекцію у Хмельницькому обласному кардіодиспансері про новітні технології в кардіохірургії.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Громадянська дружина ...
Наступна новина: Тернопілля: протягом ...

КОМЕНТАРІ