У Рівненській області рятувальники навчали представників культових закладів правилам пожежної безпеки

У Рівненській області рятувальники навчали представників культових закладів правилам пожежної безпеки

02.06.14 21:34 0 696
На території Володимирецького району більше 60-ти культових споруд: храми, церкви, каплиці, дзвінниці, молитовні будинки. Культові споруди належать до пожежонебезпечних будівель і є об’єктами з масовим перебуванням людей. Ці споруди зазвичай становлять історичну, культурну, архітектурну та духовну цінність.

Тому, з метою запобігання пожеж у культових спорудах Володимиреччини 01 червня працівники районного сектору Головного управління ДСНС в області провели зустріч з пресвітерами церков Християн Віри Євангельської Володимирецького району та обговорили чимало питань, зокрема велику увагу приділили запобіганню виникнення пожеж під час проведення різноманітних свят.

В ході зустрічі, начальник Володимирецького РС ГУ ДСНС в області майор служби цивільного захисту Андрій Муравинець звернув увагу присутніх на випадки пожеж, які трапилися на території області останніми роками, підкресливши, що переважна більшість їх трапляється саме з людської необережності чи недбалості, а також через порушення правил пожежної безпеки при влаштуванні та експлуатації електромереж.

Також було наголошено про важливість забезпечення будинків молитви первинними засобами пожежогасіння, насамперед вогнегасниками та було продемонстровано присутнім, як ними правильно користуватися.

Також їм були роздані листівки застережувального характеру про дотримання правил пожежної безпеки в культових спорудах.

Відрадно, що пресвітери з розумінням ставляться до ініціативи рятувальників, усвідомлюючи життєву важливість даної проблеми. Адже безпека вірян стоїть на першому місці і до неї потрібно ставитися з усією відповідальністю та вимогливістю.

Також пресвітери молитовних будинків запевнили рятувальників, що постійно напередодні великих релігійних свят нагадують вірянам про необхідність дотримання правил пожежної безпеки.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові попрощалися з ...
Наступна новина: Олег Сиротюк: «Герої ...

КОМЕНТАРІ