В Івано-Франківській області відбулися заходи з вшанування подвигу рятувальника Ігоря Шевчука, який загинув при виконанні службового обов’язку

В Івано-Франківській області відбулися заходи з вшанування подвигу рятувальника Ігоря Шевчука, який загинув при виконанні службового обов’язку

02.06.14 17:22 0 711
1 червня в селі Чернятин Городенківського району відбулися заходи на знак вшанування пам’яті про мужнього вогнеборця Ігоря Шевчука. Саме цього дня Ігорю мало б виповнитися 26 років.

Нагадаємо, що 21 квітня 2012 року на 24-ому році життя, виконуючи службовий обов’язок, загинув начальник караулу самостійної державної пожежної частини №1 м. Івано-Франківська старший лейтенант служби цивільного захисту Ігор Шевчук.

Заходи з вшанування пам'яті загиблого рятувальника пройшли в його рідній школі, де було встановлено меморіальну дошку.

Віддати шану загиблому Ігорю Шевчуку прийшли працівники Управління ДСНС в області, колеги-рятувальники, односельчани, родина та друзі. В ході проведення заходу учні та педагоги прочитали власні вірші, які присвятили колишньому вихованцю школи - мужньому та героїчному рятувальнику – Ігорю Шевчуку.

Присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять про загиблого товариша. Місцевий настоятель відправив поминальну панахиду за упокій душі трагічно загиблого Ігоря Шевчука та освятив меморіальну дошку.

Віддаючи шану пам’яті загиблому колезі, рятувальники поклали квіти до меморіальної дошки.

Після завершення поминальних заходів колеги-рятувальники та родина відвідали могилу Ігоря Шевчука.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопілля: з 1 червня ...
Наступна новина: Івано-Франківщина: в ...

КОМЕНТАРІ