У Волинській області голова облдержадміністрації Григорій Пустовіт провів черговий прийом громадян з особистих питань

У Волинській області голова облдержадміністрації Григорій Пустовіт провів черговий прийом громадян з особистих питань

03.06.14 13:11 0 662
Покращення житлових умов, клопотання про надання пільг та перерахунок пенсій – основні теми, які порушували волиняни перед головою облдержадміністрації Григорієм Пустовітом під час прийому громадян з особистих питань.

Одразу декілька звернень – щодо забезпечення житлом. Люди, декілька років тому були в числі перших в черзі на отримання житла: хто, через хворобу, хто – заслужив, воюючи на фронті. Нині ж, кажуть, ситуація змінилась, тому їм відмовляють в отриманні нової квартири, мотивуючи це новою чергою. Григорій Пустовіт зауважив, що в цьому питанні необхідно детальніше розібратися, щоб дати чітку відповідь. Однак, обіцяв посприяти у позитивному вирішенні.

У свою чергу, лучанка Надія Корнічук клопотала про виділення коштів на видання книги «Небесна сотня», присвяченій учасникам Євромайдану. За словами пані Надії, планується видання не менше тисячі примірників, а для цього потрібно 12 тисяч гривень.

Григорій Пустовіт відзначив важливість появи такого видання та наголосив, що в області діє програма підтримки книговидання, в її рамках є можливість надання фінансової допомоги. Проект необхідно подати на розгляд експертної ради, після чого буде прийняте рішення про виділення частини необхідних коштів.

Серед інших порушених питань – працевлаштування, сприяння у приватизації земельної ділянки, озеленення прибудинкових територій тощо.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волинської облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: На Хмельниччині військові ...

КОМЕНТАРІ