Волинь: більшість міст та районів області розмістили свої генплани на офіційних веб-сайтах органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування

Волинь: більшість міст та районів області розмістили свої генплани на офіційних веб-сайтах органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування

03.06.14 12:39 0 610
Під час оперативної наради у голови облдержадміністрації Григорія Пустовіта обговорили питання розміщення матеріалів генеральних планів міст обласного, районного значення та районних центрів на веб-сайтах органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування.

Як поінформував начальник управління містобудування та архітектури облдержадміністрації Юрій Казмірук, на генплани розміщені на офіційних веб-сайтах Луцької, Володимир-Волинської, Ковельської та Нововолинської міських рад, усіх райдержадміністрацій, 7-ми міст районного значення та 16-ти селищ міського типу. Роботи з оприлюднення містобудівної документації продовжуються. Крім генеральних планів міст обласного значення та райцентрів, на веб-сайтах розміщено 106 генпланів сільських населених пунктів та 11 схем планування території сільських та селищних рад.

Юрій Казмірук також повідомив, що з метою продовження та систематизації цієї роботи стосовно всіх інших населених пунктів необхідно передбачити місцеві кошти на завершення заходів щодо створення, укомплектування та функціонування Служб містобудівного кадастру районного та місцевих рівнів, а також створення геоінформаційних систем та спеціалізованих веб-порталів.

Григорій Пустовіт зауважив, що задля спрощення доступу до інформації про генеральні плани на веб-сайтах органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, необхідно рекомендувати керівникам міст та районів на інформаційних ресурсах зробити одну уніфіковану назву.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волинської облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі ...
Наступна новина: Хмельниччина: відбулась ...

КОМЕНТАРІ