Майже 16 тонн продуктів харчування передали волинські фермери та підприємці військовослужбовцям 51-ї механізованої бригади

Майже 16 тонн продуктів харчування передали волинські фермери та підприємці військовослужбовцям 51-ї механізованої бригади

03.06.14 13:40 0 616
Майже 16 тонн продуктів харчування передали волинські фермери та підприємці військовослужбовцям 51-ї Володимир-Волинської окремої механізованої бригади, які нині дислокуються у Широкому Лану Миколаївської області. Про це на сьогоднішній оперативній нараді повідомив голова облдержадміністрації Григорій Пустовіт. За його словами, необхідна провізія, у супроводі заступника голови облдержадміністрації Миколи Собуцького вже прямує до пункту призначення.

51-у механізовану бригаду було передислоковано з Донецької області. Для вивчення ситуації та потреб солдатів та офіцерів до місця розташування виїхав заступник голови облдержадміністрації Роман Карпюк. “Спільно з обласними, районними військовими комісарами ми поспілкувалися з хлопцями, ознайомилися із умовами перебування, харчування, а також — поінформували про державну позицію щодо ситуації, що склалася”,- розповів Роман Карпюк на оперативці. “Ніяких порушень уставу військової служби та присяги не було”, - підкреслив він.

Заступник голови облдержадміністрації зазначив, що нині в Широкому Лану працює додаткова медична комісія, солдатів додатково оглядають лікарі. “Тих, у кого будуть виявлені захворювання чи погіршення стану здоров'я, несумісні із військовою службою, відправлять додому”, - наголосив Роман Карпюк.

“Окрім того, за результатами поїздки напрацьовано рекомендації в Міністерство оборони України щодо збільшення фінансового та матеріального забезпечення військових, а також — про зміни у порядку призову. Документи передано у профільне міністерство”, - резюмував заступник голови облдержадміністрації.

У свою чергу, голова облдержадміністрації Григорій Пустовіт подякував небайдужим фермерам та підприємцям, які передали продукти харчування для військових, й загалом усім, хто допомагає армії.

Прес-служба облдержадміністрація
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігівська область: ...
Наступна новина: У Львові під час акції ...

КОМЕНТАРІ