В Закарпатській області у Мужієві горів житловий будинок

В Закарпатській області у Мужієві горів житловий будинок

03.06.14 08:01 0 644
2 червня о 10:18 в оперативно-рятувальну службу Берегівщини поступило повідомлення про пожежу у с. Мужієво. Горів житловий будинок 51-річної місцевої мешканки.

Загорання у помешканні виявила сама власниця, яка вранці поралася по господарству в будинку. Як розповіла жінка, все відбувалося дуже швидко. В якийсь момент загорівся подовжувач до якого був підключений електрокамін. Далі вогонь поширився по кімнаті, поглинаючи домашнє майно. Зрозумівши, що впоратися з вогнем самостійно не зможе, господиня забігла в іншу кімнату й винесла з будинку трирічного онука.

Вогнеборці не забарилися й швидко прибули до місця. На той час одна кімната вже була повністю охоплена вогнем. За півгодини пожежу вдалося локалізувати а згодом ліквідувати.

Причина займання встановлюється, найбільш вірогідною вважається версія, що все могло статися через порушення правил експлуатації електроустановок. Збитки складають п’ять тисяч гривень. Вогонь знищив майно в одній з кімнат та пошкодив стіни коридору й інших кімнат. Травмованих та загиблих на пожежі немає.

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівецька область: ...
Наступна новина: У Львові відзначили ...

КОМЕНТАРІ