В Закарпатській області напередодні літніх канікул ДАІ Іршавського району проводять пізнавальні уроки з дорожньої безпеки (+фото)

В Закарпатській області напередодні літніх канікул ДАІ Іршавського району проводять пізнавальні уроки з дорожньої безпеки (+фото)

03.06.14 12:07 0 632
У навчальних закладах Іршавського району, як і по всій Україні розпочинаються довгоочікувані дітьми літні канікули. Для школярів – це пора розваг, а от для дорослих додаються зайві хвилювання за безпеку дітей. Інспектор ВДАІ по обслуговуванню Іршавського району Михайло Пушкаш та головний спеціаліст служби у справах дітей Іршавської РДА Ольга Рендзей на передодні літніх канікул навідалися до Білківської ЗОШ №1.



Протягом останнього часу на Іршавщині почастішали випадки, коли учасниками дорожньо-транспортних пригод стають діти. Тож, аби нагадати школярам «ази» дорожньої грамоти та застерегти їх від необачності й помилок, напередодні канікул працівники ДАІ проводять з школярами уроки та бесіди. Михайло Пушкаш з початку зустрівся з учнями старших класів, яким нагадав Правила дорожнього руху, розповів про дорожні знаки, як надавати першу медичну допомогу постраждалим у дорожньо-транспортних пригодах. Учні, користуючись нагодою задавали фахівцеві багато запитань, які стосувались їзди на скутерах та мопедах.

Далі, Державтоінспектор завітав до молодших учнів школи, яким розповів як правильно переходити дорогу, а от кататися на велосипеді та гратись потрібно тільки на обладнаних майданчиках. У подальшому Михайло Пушкаш разом із дітьми пішов на вулицю, де на прикладі показав, як потрібно переходити дорогу.



По закінченню директор Білківської ЗОШ Оксана Нодьянош подякувала інспектору ДАІ Михайлу Пушкашу, за цікавий урок з дорожньої безпеки, адже такі зустрічі допоможуть дітям краще засвоїти дорожню абетку й поділитись отриманими знаннями з однолітками.

УДАІ УМВС України в Закарпатській області

(за інформацією Віти Горзов, Іршавський РВ УМВС)
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Лучани з особливими ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ