На Хмельниччині свято дитинства

На Хмельниччині свято дитинства

03.06.14 10:29 0 631
Щороку 1 червня ми відзначаємо свято маленьких громадян нашої країни – Міжнародний день захисту дітей. Водночас це й свято тих, хто завжди поруч з дітьми, хто піклується про них і допомагає твердо стати на ноги.

2 червня 2014 року в Ізяславському районному будинку культури відбувся святковий концерт з нагоди Міжнародного Дня захисту дітей, на який завітало кількасот маленьких ізяславчан зі своїми викладачами та батьками.

Учасників святкового з нагоди відзначення Міжнародним днем захисту дітей щиро привітала заступник голови районної державної адміністрації Раїса Ткаченко. У своєму вітальному слові вона підкреслила: «Наші прагнення створити дітям належні умови для повноцінного розвитку повинні знайти втілення у реальних діях. Адже діти - наше майбутнє, а значить - майбутнє України. Впевнена, що об’єднавши зусилля, ми зробимо все, аби захистити наших дітей, уберегти їх від гіркоти розчарувань і зневіри. Адже саме від нас, дорослих, залежить те, як складеться доля кожної маленької людини, а відтак і нового покоління українців. Нинішнє юне покоління є надзвичайно обдарованим. Воно має набагато більше можливостей для здобуття освіти, для духовного, інтелектуального й фізичного розвитку. Наше завдання - створити всі умови для повної реалізації талантів і здібностей українських дітей. У нас має бути гідна зміна – сильна і красива!».

Також Раїса Іванівна щиро подякувала усім, хто щоденно віддає свої сили вихованню дітей, вкладає душу і розум у наших дітей, – батькам, працівникам освіти, медицини, соціальної сфери. Особлива вдячність адресована людям, які піклуються про дітей-інвалідів та дітей, які залишилися без батьківського піклування. Вона побажала маленьким землякам міцного здоров’я, добра, радості, щасливого дитинства, мирного неба, розуміння з боку батьків та сяючих посмішок.

Теплими словами привітала дітей і директор Ізяславського районного будинку творчості дітей та юнацтва Світлана Кушнірук. Вона вручила групі дітей свідоцтва про здобуття позашкільної освіти.

Далі свято продовжили вихованці будинку творчості та навчально-виховних закладів району. Виступи юних артистів глядачі концерту вітали гарячими оплесками та вигуками “Браво”.

Також в цей день на майданчику біля районного будинку культури службою у справах дітей районної державної адміністрації було проведено конкурс малюнку на асфальті на тему: «Щасливе дитинство у вільній країні». В ньому взяли участь учні 5-6 класів загальноосвітніх закладів міста Ізяслав. Після огляду малюнків журі визначило переможців. Перемогу здобули: перше місце - Приступа Денис, друге місце – Чайка Дарина, третє місце – Пихнівська Тетяна. Всіх учасників було відзначено призами та солодощами, які організаторам надали місцеві підприємці.

Крім того, у рамках святкових заходів із відзначення Дня захисту дітей у спорткомплексі Ізяславської дитячо-юнацької спортивної школи відбулися спортивні змагання «Веселі старти». В них взяли участь учні всіх міських шкіл. Вони змагалися в комплексній, футбольній, баскетбольній, хокейній, волейбольній та інтелектуальній естафетах. За кількістю набраних в естафетах очок перше місце посіла команда Ізяславської ЗОШ №1, другими стали представники Ізяславського НВК №2, а третій результат показали учні Ізяславської ЗОШ №4. Усі учасники команд-призерів були нагороджені грамотами відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківщина: ...
Наступна новина: В Луцьку у міській раді ...

КОМЕНТАРІ